Yhteistyökumppanit

Ollaan siitäkin mahtavassa asemassa tämän projektin kanssa, että saatiin yhteistyökumppaneiksi kaksi mitä hienointa firmaa mahdollistamaan tuellansa meidän seikkailut: Varusteleka ja Olympus!


Varusteleka Oy

varusteleka_logo_vaalealletaustalle
Varusteleka – Järkevien ja äärimmäisen coolien ulkoiluvarusteiden kauppa no. 1! Ei taida olla toista samanlaista. Leka on pohjoismaiden suurin (tai toisiksisuurin) armeijaylijäämän kauppa. Armeijatavaralla on yleisesti ottaen muutama hieno puoli – simppeliä, käytännöllistä ja kestävää – siksi Lekan varusteet sopivatkin meille kuin nenä päähän. Ylijäämän lisäksi leka myy myös omia tuotteitaan, jotka nekin ovat erittäin pätevää kamaa – pääsääntöisesti esikuvana tuotteilla on sotilasversiot, joita sitten vähän paranneltu siviilikäytön näkökulmasta.

Varusteleka kirjoitti meistä tämmöisen pätkän Elokuun propagandakirjeessänsä:

”Kun meitä tähän aluks kosiskeltiin, niin ei oikein tiedetty mikä juttu tää oikein on. ”Jäniksen vuosi..? Mitä helvettiä.” Istuttiin alas äijien ja Olympus Suomen kanssa, joka on siis projektin toinen yhteistyökumppani meidän lisäksi, ja homma alkoi selkiintymään. Kullankaivuuta Ivalojoella, tälläsessä ei ennen ollakaan oltu mukana! Annettiin äijille kasa roinaa mukaan ja peukkua perään, katotaan kuinka käy.”

Leka on kaiken lisäksi tosi ympäristöystävällinen valinta – onhan se nyt itsestään selvää, kun suuri osa tavarasta on käytettyä! #hyvienpuolella

Tutustu Varustelekan valikoimiin täältä ›

Olympus Suomi Oy

olympusblack
Olympuksen kamerat ovat hiton hyviä. Kompakti koko, sääsuoja, vertaansa vailla oleva kustomoitavuus, erinomainen kuvanlaatu ja OM-D E-M5 mark II:n älytön kuvanvakaaja tekevät Olympuksesta ehdottomasti parhaan ja samalla ainoan vaihtoehdon toteuttaa meidän versio Jäniksen vuodesta. Olympuksen OM-D -kamerasarja asetti markkinoille tullessaan aivan uudet standardit peilittömille järjestelmäkameroille, kuten myös μTough-sarja vesi-ja iskusuojattujen kameroiden saralla.

Meillä kameroina käytössä OM-D mallit: E-M10 ja E-M5 mark II, sekä kirsikkana kakun päällä – Uusi μTough TG-4!

Tutustu Olympuksen valikoimiin täältä ›

Eikä siinä vielä kaikki!

Kappas kehveliä, kun kävikin niin että myös Inarin kunta innostui meidän ideasta siinä määrin, että päätti pistää meille tuotantoon apurahaa. Tää onkin aivan sikamaisen kova juttu, sillä nyt voi keskittyä huomattavasti levollisemmin mielin videon tuotantoon!

Tämäkään ei vielä riittänyt, sillä myös kahvibrändi nimeltä Warrior Coffee halusi auttaa meidän matkaa tarjoamalla meille reissun kaffet!

Hatunnosto teille, yhteistyökumppanit!

 Käy lukemassa tuotearvostelut